سیاست داخلی 1404/04/09 21:54:29 | کد خبر: 14566

نوید عارف برای تغییر در رویه‌ها

گون آیدین: محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور روز گذشته در گفت‌وگو با «ایرنا»، با تاکید بر ضرورت تغییر در رویه‌ها‌ برای حفظ همبستگی ملی ایجاد شده بعد از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: از پیام رهبر معظم انقلاب من این الزام را برداشت کردم. وی در این گفت‌وگو نوید تغییرات جدی در بعضی از رویه‌ها را داد و گفت: ان‌شاءالله، چون راهی غیر از این نداریم.

گون آیدین،وی افزود: وحدت و انسجام این نیست که ما بگوییم لطف می‌کنیم این کار را برای مردم انجام می‌دهیم، نه. الزام است، بازدارندگی همین است، شده الزام. شاید ۱۰سال پیش یا ۲۰سال پیش ما نوعی اختیار و لطف به مردم داشتیم، الان الزام است. از پیام رهبر معظم انقلاب من این الزام را برداشت می‌کردم. چون با سبک نگارش و انشای ایشان هم آشنا هستم، یعنی در صحبت‌های ایشان هم این الزام به ما دیکته شده که مسائل و مشکلاتی که مردم داشتند و به هرحال فاصله‌ای که مردم به خاطر عملکرد ما گرفته‌اند را کم کنیم، البته این در یک شب اتفاق نمی‌افتد. چون اگر بخواهیم با بخشنامه و در یک شب عمل کنیم فردا عوض می‌شود. باید اصلاح ماندگار و باثبات باشد که بتوانیم یک جامعه‌ای که همیشه دنبال می‌کردیم و مطالبه مردم است را ارائه کنیم.

عارف در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: مردم همیشه انتقاد داشته‌اند و خیلی از انتقاداتشان هم درست است، بالاخره مشکل معیشت دارند، مشکل اشتغال دارند، مشکل مسکن دارند و... ما کتمان نمی‌کنیم ولی ما هم دلایلی داریم. تحریم‌ها بوده، جنگ بوده و... ولی به هرحال مردم مشکل دارند و وظیفه حکومت پرداختن به این مسائل است. اعتراضات را شجاعانه و به نحوی مطرح می‌کردند که تلقی مخالفت با نظام و حکومت می‌شد. امروز یک مساله مشترک وجود داشت و آن مساله ایران بود. مثل دعوای دو برادر در خانه که تمام می‌شود، اما ما نباید غفلت کنیم، ما نباید فکر کنیم پس مسائل حل شده است، مسائل کماکان وجود دارد و مسوولیت و تعهد و دِین ما نسبت به مردم بیشتر شده است. این مردم لیاقت کار و فکر بیشتر توسط مسوولانشان را دارند برای پیدا کردن راهکارهای حل مساله.

معاون اول رئیس‌جمهوری، همچنین دیروز در بازدید از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران برضرورت تدوین برنامه اداره کشور در دوران پساجنگ تاکید کرد و گفت: باید برنامه اداره کشور در دوران پسا جنگ ۱۲ روزه تدوین شود چراکه شرایط کشور متفاوت از سه هفته گذشته است.او همچنین با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست. چرا که نمی‌توان به رژیم صهیونیستی اعتماد کرد. او همچنین از لزوم بازنگری در سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته سخن گفت.

عارف در نشست با مدیرعامل، مدیران و خبرنگاران ایرنا، با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به هیچ عهدی پایبند نبوده و حامی آن در این مسیر آمریکا است، گفت: نمونه آن مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا با فرض اینکه این توافق به نتیجه برسد بود که در این مسیر پنج دور مذاکرات غیرمستقیم با وجود سختی‌های آن در حال به نتیجه رسیدن بود. اما آمریکا و غرب در وسط مذاکرات، جنگ ۱۲ روزه را به کشورمان تحمیل می‌کنند. وی با بیان اینکه حتی رسانه‌های مجازی و غیرمجازی که پیش از این در ردیف اپوزیسیون قرار داشتند، برای هویت ایرانی و عِرق ملی به میدان نبرد با دشمن آمدند، تصریح کرد: آنها اختلاف‌ها را که هیچ‌کدام اصالت نداشت، کنار گذاشتند و باید زین پس برای هرگونه تحرکات ایذایی دشمن آماده شویم و وحدت و انسجام فعلی نتیجه همین جنگ بود. عارف ادامه این مسیر را نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌ها و اقدامات در امور چهار دهه گذشته کشور دانست و گفت: صادقانه باید ببینیم برای حفظ این روند، همان مسیری که در ۴۰ سال گذشته در بخش‌های اجتماعی و فرهنگی داشتیم، پاسخگوی جامعه بوده است یا اینکه باید تجدیدنظر شجاعانه‌ای برای خدمتگزاری به مردم انجام دهیم.

عارف در بازدید از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز با تاکید بر اینکه راهبرد اصلی دولت آمادگی کامل و پایدار است، بیان کرد: باید سازوکاری تدوین کرد که کالا در حداقل زمان در ایستگاه‌های مختلف متوقف شود و باید تصمیمات بهینه یا بهترین در کشور اتخاذ شود.

وی خاطرنشان کرد: باید برنامه اداره کشور در دوران پسا جنگ ۱۲ روزه تدوین شود چراکه شرایط کشور متفاوت از سه هفته گذشته است و نمی‌توان با همان اقدامات گذشته برنامه هفتم پیشرفت را اجرایی کرد که نیاز به بازنگری و اصلاح شاخص‌ها وجود دارد. به گزارش «ایسنا»، معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد اصلی دولت آمادگی کامل و پایدار است، گفت: باید سازوکاری تدوین کرد که کالا در حداقل زمان در ایستگاه‌های مختلف متوقف ‌شود و باید تصمیمات بهینه یا بهترین در کشور اتخاذ شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وی همچنین به اجرای موفقیت‌آمیز طرح‌های کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم اشاره و تصریح کرد: در ۱۲ روز جنگ هیچ مساله جدی در کشور پیدا نشد که باید این تجربه مقدمه‌ای برای راهبرد اداره کشور باشد و مردم به عنوان سرمایه اصلی نظام را حفظ کنیم که در این راستا نمی‌توان برای نگهداشت مردم با شعار عمل کرد و باید خدمتگزار آنان باشیم و برخورد‌ها قیم‌مآبانه نباشد، از انتقاد‌ها عصبانی نشویم و توزیع امکانات و قدرت و مسوولیت با مدیریت واحد به عهده مردم گذاشته شود.

منبع: دنیای اقتصاد

avatar
سلام

پایگاه خبری گون آیدین

مشاهده اخبار